9 Mayıs 2015 Cumartesi

BİNARYBOOK HAKKINDA | BİNARYBOOK NEDİR | BİNARYBOOK İKİLİ OPSİYON FİRMASI

Arkadaşlar uzunca bir zamandır Binarybook firması ile yatırım yapıyorum biliyorsunuz ve çok memnunum.Şimdi biraz Binarybook firması hakkında bilgi vermek istiyorum.Nedir bakalım bu Binarybook?


Binarybook

Piyasada bireysel yatırımcı olarak işlem yapmak isteyenler için Binarybook öncelikli seçeneklerinden birisidir. Türkçe yatırım uzmanı desteği son dönemlerde askıya alınmış olmasına rağmen uluslararası alanda hizmet vermeye devam eden Binarybook, müşterilerine sunduğu farklı seçeneklerle piyasadaki öncü yatırım platformlarından biri olarak tanınıyor. Türkiye piyasasında aktif olarak faaliyet göstermiyor olması müşteriler açısından bir kayıp olarak nitelendirilmesine karşın, Binarybook hem web hem mobil platformunda 17 dilde arayüz ve ücretsiz eğitim merkezi sunuyor. Binarybook hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki başlıklara göz atabilir veya web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Binarybook İŞLEM SEÇENEKLERİ

Binarybook – 60 saniye
Binarybook hızlı işlem yapmayı seven ikili opsiyon yatırımcıları için 60 saniye seçeneğini sunmaktadır. Binarybook Ikili opsiyon ‘un vade dolumu pozisyonu açmış olduğunuz zamandan 60 saniye sonrasında dolmaktadır. Binarybook da hızlı işlem yapmayı seven yatırımcıların öncelikli tercihidir. Binarybook 60 saniye kendi içinde bir takım riskler barındırmakla birlikte piyasanın tecrübeli ikili opsiyon yatırımcılarının öncelikle tercihi olmaktadır.
Binarybook – Yüksek Düşük
Binarybook – ikili Opsiyon piyasasının bir klasiği haline gelen Yüksek Düşük Opsiyonu farklı vade sonu seçenekleri ile yatırımcıların en öncelikli tercihlerindendir. Binarybook bu seçenekte en kısa ikili opsiyon 15 dakika en uzun ikili opsiyon ay sonu opsiyonları olmaktadır. Binarybook yatırımcıların güvenli liman olarak tanımladığı bu ikili opsiyon türü Binarybook seçenekleri arasındadır.
Binarybook – Tek Dokunuş
Binarybook ikili Opsiyon piyasasında göreceli olarak daha az tercih edilen bir ikili opsiyon seçeneğidir. Binarybook Bu İkili opsiyon seçeneğinde platform sağlayıcının belirlediği hedef fiyat vade sonuna kadar piyasa fiyatı ile eşleştiği noktada ikili opsiyon gerçekleşmiş ve kar yatırımcının hesabına dönmüş demektir. Klasik ikili opsiyon seçeneklerine göre daha heyecanlı ve getirisi daha hızlı olan bir ikili opsiyon seçeneğidir.
Binarybook – Sınır
Binarybook ikili Opsiyon piyasasında tercih edilen güvenli yatırım biçimlerinden bir tanesi de sınır Binarybook ikili Opsiyon seçeneğidir. Binarybook – platform sağlayıcı tarafından belirlenin sınırlar dikkate alınarak işlem yapılır. Piyasa fiyatı olarak tabir edilen gerçek piyasa rakamları sınır olarak belirlenen fiyatların arasında kaldığı sürece Binarybook ikili opsiyon realizasyonu gerçekleşmektedir. Sınırların arasında kalan piyasa fiyatı vade dolduğu noktada sınırların içinde kaldığı zaman yatırımcı pozisyondan kar elde edecektir. Binarybook – Pozisyonun vade dolumuna kadar olan süre içerisinde piyasa fiyatı mevcut sınırların dışına çıksa dahi pozisyonla ilgili olarak kazanç kayıp gerçekleşmiş olmaz.
Binarybook – Erken Kapama Opsiyonu
Yatırımcı ikili opsiyon seçeneklerinden birine karar verdikten sonra pozisyonun vade dolumundan öncesinde ikili opsiyon seçeneğini kapatabilir. Burada kural pozisyon açılması ile erken kapama butonunun aktif olması arasında 3 dakika olması zorunluluğu vardır. İkili opsiyon erken kapama opsiyonu ancak bu andan itibaren mümkün olacaktır. Erken kapama aşamasında ki minimal kar ya da zarar Binarybook tarafından belirlenmekte ve anlık olarak ekranda yer almaktadır. İkili opsiyonu erken kapatmak isteyen yatırımcı o noktada hangi karlılık ya da zararlılık noktasında olduğunu bilecektir ve kar ya da zarar realizasyonu gerçekleşecektir.
Binarybook – Vade Öteleme
Binarybook vade öteleme seçeneğini sunmamaktadır.

Binarybook YATIRIM VE PARA ÇEKİMİ OPSİYONLARI

Binarybook – Kredi Kartları
Binarybook’a çeşitli Kredi kartları ile yatırım yapmak mümkündür. Yatırımcılar Binarybook’a yatırım yaparken Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro gibi farklı kredi kartı ve banka kartlarını kullanabilirler. İkili opsiyon yatırımlarında Binarybook yukarda örneklendirilen farklı yatırım seçeneklerini ikili opsiyon yatırımcılarına sunmaktadır.
Binarybook – Skrill
Binarybook elektronik cüzdan olarak tabir edilen yatırım seçeneğini ikili opsiyon yatırımcılarına sunmaktadır. Binarybook’a yapacağınız ikili opsiyon yatırımlarında düşük masraflarla para transferi gerçekleştirebilirsiniz. Buna ek olarak para çekimlerini de aynı yöntemle ve çok düşük masrafla gerçekleştirebilirsiniz. Binarybook bu yatırım metodunu ikili opsiyon yatırımcılarının hizmetine sunmuştur.
Binarybook – Wire Transfer
Binarybook Hesaptan para transferi yöntemini ikili opsiyon yatırımcılarının hizmetine sunmaktadır. Gerekli bilgiler Binarybook ana sayfasında mevcuttur. İkili opsiyon yatırımcılarının tercih ettiği bu yöntemle para transferi 2 ya da 3 iş günü içerisinde gerçekleşmektedir.
Binarybook – Money Gram
İkili opsiyon yatırımcısı olarak banka hesabınız ya da kredi kartınız olmadığı takdirde Binarybook ’a yapacağınız yatırımları gerçekleştirmenin başka bir seçeneği olarak sunulmaktadır. İkili opsiyon yatırımlarınızı nakit olarak moneygram şubeleri üzerinden gönderebilir ve ikili opsiyon hesabınızın kredilendirilmesini sağlayabilirsiniz. Binarybook alternatif yatırım yöntemi olarak moneygram yatırım seçeneğini sunmaktadır.
Binarybook – Western Union
Binarybook ‘a yapacağınız yatırımlarınızda kullanabileceğiniz bir başka seçenek ise western uniondır. Dünyanın en yaygın şube ağına sahip olan bu ikili opsiyon yatırım aracı size en yakın şubeden nakit olarak gerçekleştirilebilmektedir. Ancak bu yatırım seçeneği ikili opsiyon yatırımcıları için maliyet hesabı yapıldığında çok avantajlı gelmemektedir.

Binarybook BONUS SEÇENEKLERİ

Binarybook ikili opsiyon yatırımına başlayacak yeni yatırımcıları için çok farklı bonus kampanyaları sunmakta ve tatminkar sonuçlar yaratmaktadır. Yatırım yapacak ikili opsiyon yatırımcılarının özel şartlarla ilgili olarak yatırım uzmanlarından bilgi almaları gerekmektedir. 

Binarybook MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Binarybook farklı dil seçenekleri ve günün her saati sunmuş olduğu müşteri hizmetleri servisiyle yatırımcıların ihtiyaçlarına cevap vermektedir. ikili opsiyon yatırımcıları için hayati önem taşıyan müşteri hizmetleri Binarybook kalitesi ile hizmet vermektedir. Para yatırma ve çekme sürecinde 5-7 iş günü içerisinde yatırımcılar taleplerinin cevaplarını alabilmektedir.
Binarybook ile ilgili daha detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.
Kazanç Yöntemiyle ilgili e-kitabıma ÜCRETSİZ ulaşmak için TIKLAYINIZ


0 yorum:

Yorum Gönder


Yorumlarınız değerlidir.Yorumlarda reklam paylaşımları ,küfür ,siyaset vs.olursa uyarılmadan silinecektir.